Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Imię : Patryk
Nick w grze : BrodaczNaHaju
Staż na serwerze : Grę rozpocząłem 4 lata temu, natomiast moja gra nie była intensywna, do teraz.
Czy byłeś już w gangu na serwerze (jesli tak to napisz w jakim oraz podaj powód opuszczenia): Trochę tego było, co do powodów opuszczenia to głównie zakończenie gry lub rozwiązanie ich przez liderów.
Czy posiadasz jakieś kary na serwerze, jeśli tak to jakie?: Raz się zdarzyło za ubliżanie.
Coś o sobie : No cóż mogę napisać, mam na imię Patryk, mam 18 lat, wychowywałem się trochę w Polsce oraz trochę za granicą, ściślej w Irlandii. Jestem absolwentem szkoły zawodowej o profilu mechanika pojaz. sam. Sądze że jestem odpowiedzialny za swoje czyny, że potrafię grać w drużynie, mogę również zapewnić iż jestem wierny swojej ekipie (sądze że XQMister jest w stanie to zaswiadczyć). Raczej to na tyle, o więcej proszę pytać
Dlaczego chcesz dołączyć do organizacji: Szukam ogarniętej oraz zgranej ekipy z którą można się świetnie bawić, a wydaję mi się że tak po obecności w niej mojego starego znajomego Sławka.
Wymień swoje ostatnie 5 nicków (cmd /nicki) : Brodacz, Brodacz.bu, Brodaczz, |ASAPD|BrodatyTeKKeN, BrodatyTeKKeN
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji?: Oczywiście
Pasek ze strony http://panel.pylife.pl/ :
Dostałeś się, zgłoś się do mnie lub vliderów.
Hard Administracja
Strony: 1
Wątek zamknięty