The Crew Organizacja Pylife

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Ogłoszenia.

#1 2016-12-31 18:55:52

Mutatan
Rekrut
Liczba postów: 0
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

Podanie o dołączenie do oragnizacji TheCrew

Imię : Kamil
Nick w grze : Mutatan
Staż na serwerze : 2 lata, 862 godziny.
Czy byłeś już w gangu na serwerze (jesli tak to napisz w jakim oraz podaj powód opuszczenia): Tak, byłem w gangu nazywał się Gas Monkey, ale niestety rozpadł się.
Czy posiadasz jakieś kary na serwerze, jeśli tak to jakie?: Tak, mam mute do 01.01.17 do godziny 00:00.
Coś o sobie : Nazywam się Kamil, pochodzę z nie dużego miasta.Interesuję się inforamtyką,kulinarią oraz motoryzacją.Lubie działać w grupie i pomagać innym, czasami zdarza mi się mieć jakieś odpały, ale to tylko pod wpływem mocnych nerwów.
Dlaczego chcesz dołączyć do organizacji: Chciał bym dołączyć do organizacji ponieważ uważam, że w tej organizacji jest fajna zgrana ekipa doświadczonych graczy, i na pewno długo i miło sobie pogramy.
Wymień swoje ostatnie 5 nicków (cmd /nicki) : |MUTE|Mutatan,|MUTE|ABC|Kamil02tg,|MUTE|Kamil02tg,Kamil02tg,|SCSA|Kamil02tg. (SCSA to było tylko przejściowa zabawa z kumplem, rozwinięcie tego to Służba Celna San Andreas, nawet to nie była organizacja tylko skrót przed nickiem).
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji?: Tak, zapoznałem się z regulaminem i w 100% mi odpowiada.
Pasek ze strony http://panel.pylife.pl/ : 86628.pasek1.png

#2 2017-01-01 23:06:39

MegaKoks
Lider
Liczba postów: 40
WindowsChrome 51.0.2704.79

Odp: Podanie o dołączenie do oragnizacji TheCrew

Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie , zgłoś się do mnie na serwie.

Hard Administracja

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum